Jun 052013
 

És un plaer informar-vos de la incorporació del Dr. Rubén Llop com a nou membre de la comunitat acadèmica d’EADA.

Doctor en Economia i Direcció d’Empresas per la Universidad de Deusto i en Ciències Químiques per la Universitat de Barcelona, en els darrers vint anys ha estat Conseller Delegat o Director General en empreses als EEUU, Anglaterra, Portugal i Espanya. Rubén s’incorpora aquest dilluns, dia 3 de juny, al departament de Política d’Empresa.

It is a pleasure to inform you of the arrival of Dr. Ruben Llop as a new member of the academic community of EADA.

With a PhD in Economics and Business Administration from the University of Deusto, and in Chemistry from the University of Barcelona, in the last twenty years he has been Managing Director or CEO of companies in the U.S., England, Portugal and Spain.

Ruben joins us on Monday, June 3, as a member of the Department of Business Policy.

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: