Oct 232012
 

Marco A. Peña, Director de Tecnologies de la Informació EADA

Dr. Marco A. Peña, Director de Tecnologies de la Informació EADA

Amb motiu de la recent adhesió d’EADA a lAnella Científica, entrevistem al  Dr. Marco Peña, Director del Deptartament de Teconologies de la Informació d’EADA.

Per què connectar EADA a l’Anella Científica?

EADA és una escola de negocis on a més de fer docència es fa també recerca i l’esperit de la innovació està molt arrelat. En aquest sentit, en els darrers anys EADA està fent una aposta decidida per incorporar les TIC als processos formatius i a la millora de la productivitat i la qualitat. És per això que considerem l’Anella con una pota fonamental en la nostra estratègia.

Quin ús es farà de la connexió?

El principal objectiu és modernitzar les nostres infraestructures de connectivitat, especialment la interconnexió entre les seus de Barcelona i Collbató. Disposar de xarxes d’alta capacitat ens permetrà desplegar nous serveis per al faculty i els participants dels programes. Alguns exemples són el nou Campus Virtual que donarà suport a programes blended-learning, la mediateca corporativa o els nous serveis de comunicacions unificades.

Amb l’Anella Científica volem especialment millorar la interconnexió entre aquests dos campus

Quins avantatges comporta per a la comunitat EADA?

Al marge del posicionament com escola de negocis que aposta per la tecnologia com a element generador de valor, l’Anella ens ofereix connectivitat d’alta capacitat i alta qualitat a un preu molt atractiu. Per altra banda, el fet d’estar en contacte amb altres institucions ens permetrà compartir coneixement i contrastar idees per a nous serveis.

L’Anella Científica ens ofereix connectivitat d’alta capacitat i qualitat

Hi ha intenció d’ampliar el cabal de connexió o usar algun dels serveis en xarxa de l’Anella?

Ara és molt aviat per pensar en ampliacions ja que tot just estem completant la transformació de les nostres xarxes al nou escenari. Tot i això, és molt possible que la necessitat de donar resposta a noves necessitats ho requereixi.

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: