Abr 202012
 

Emprenedors Socials

La Generalitat de Catalunya, ha posat en marxa el Programa d’Emprenedoria Social per l’any 2012: Enfortint l’emprenedoria social: actors, productes i serveis, que compta amb la col·laboració d’EADA i altres entitats i institucions, i que permetrà reforçar la viabilitat de projectes d’emprenedoria social i ampliar la presència d’aquest nou corrent emprenedor.

EADA es Soci del programa 2012 del Departament d’Empresa i ocupació, formant part del comitè asesor del programa, ajudant a la divulgació i impulsant el networking i assessorament dels participants en els projectes d’empreneduria social.

El període d’inscripció al programa finalitza el 29 d’abril del 2012, i us podreu inscriure  a quatre tallers, que tenen com objectiu contribuir a posicionar amb viabilitat estratègica les empreses socials i que es centraran en quatre àmbits:

  • Orientació Estratègica
  • Negocis Conjunts
  • Habilitats Comunicatives
  • Recursos i aliances pel finançament

 

Imatge extreta de la pàgina web oficial:

 

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: